Korpa

Korpa je prazna!

Pretraživač

Uputstva za ugradnju

Kod sudopere, različiti načini ugradnje zahtevaju različite postupke ugradnje.

Kod ugradnje kuhinjskih slavina vam savetujemo da koristite usluge profesionalnih vodoinstalatera.
SUDOPERE

UPUTSTVA ZA UGRADNJU KLASIČNE USADNE (I) SUDOPERE

UPUTSTVA ZA UGRADNJU POTPUNO USADNE (F) SUDOPERE

UPUTSTVA ZA UGRADNJU POVRŠINSKO USADNE (S) SUDOPERE

UPUTSTVA ZA UGRADNJU UGRADBENE (U) SUDOPERE

UPUTSTVA ZA UGRADNJU NASADNE SUDOPERENEGA IN ČIŠČENJE : 

Nakon ugradnje sudoperu temeljito očistimo od svih ostataka, posebno metalnih strugotina, jer bi dodir takvih čestica sa mokrom površinom sudopera izazvao tačkice, rđe na površini.

Za čišćenje sudopere, koji su izrađeni od nerđajućeg čelika, upotrebite mekane krpe i tekuće deterdžente za domaćinstvo.
Svakodnevne mrlje i naslage kod pranja posuđa jednostavno isperite sa čistom vodom i potom obrišite sa suvom krpom. Na taj način sprečimo nastajanje vodenog kamenca na površini sudopere.

Mrlje (voćni sokovi, kava, čaj,...) odmah obrišite sa tekućim sredstvom i isperite sa čistom vodom.

Druge mrlje (boje na vodenoj bazi, crnilo,...) odmah obrišite sa krpom namočenu u razređeni alkohol i isperite sa čistom vodom.

Za dnevno odstranjivanje vodenog kamenca upotrebite sirće i pustite ga delovati na površini nekoliko minuta i zatim isperite sa čistom vodom i obrišite površinu sa suvom krpom. Za teže mrlje vodenog kamenca upotrebite sredstvo za čišćenje Alveusov ALLSHINE. Nije dozvoljeno čiščenje sa grubim spužvicama i abrazivnim sredstvima, jer mogu prouzrokovati nagrizanje i matiranje glatke površine sudopera. 


Ne izlažite sudoperu  jakim hemikalijama kao što su:
      - kiseline i baze s više od 10% koncentracije 
      - sredstva za čišćenje koja premašuju 5% koncentracije aktivnih tvari
      - sredstva za uklanjanje lakova 
      - sredstva za čišćenje rerna

Ako sudopera ipak dođe u kontakt sa gore navedenim hemikalijama površinu odmah isperite sa vodom. Ne postavljajete na sudoper vruće posude, koje uzimate direktno iz rerne ili šporeta. Prilikom izlevanja vrele vode u sudoperu otvorite slavinu sa hladnom vodom. Ne režite nožem direktno po površini sudopere.


Sve reklamacije, koje su posledica nepoštovanja uputstava su neprihvatljive.


KUHINJSKE SLAVINE

UGRADNJA:

Kod ugradnje kuhinjskih armatura vam savetujemo da koristite usluge profesionalnih vodoinstalatera, jer garancija ne pokriva troškove nastale prilikom nestručne ugradnje, popravke ili konstrukcijske prepravke proizvoda. Pre ugradnje armature, sve vodovodne cevi moraju biti temeljito isprane. 

Kako bi se izbegla mehanička oštećenja slavine uzrokovana prljavštinom ili grubim česticama iz cevovoda, potrebno je slavinu priključiti na Alveus ugaone ventile sa filterom.NEGA I ČIŠĆENJE :

Za čišćenje koristite samo sapun i mekanu krpu. Ne upotreljavajte abrazivna ili hemijska sredstva za čišćenje, grube krpe i spužve ili čeličnu vunu. Nakon upotrebe, osušite slavinu mekom krpom.


Alveus

Proizvodi visokog kvaliteta za vašu kuhinju...veliki izbor oblika, dimenzija, materijala....


Potraži svoj idealnu kuhinjsku sudoperu