Korpa

Korpa je prazna!

Pretraživač

3D modeli Alveus sudopera

Arhitekte, dizajneri interijera, stolari

jer znamo koliko su važni zadovoljni kupci, stvorili smo 3D modele sudopera Alveus, koji će vam olakšati pripremu realne vizualizacije vaših projekata.

3D vizualizacija unutrašnjosti pomoći će vašem kupcu da lakše zamisli novu kuhinju u nastajanju.

Kako do 3D modela Alveus sudopera?

U meniju, NAŠI PROIZVODI prvo izaberite sudoper, a zatim:

  1. Odaberite odgovarajuću verziju sudopera:  izvedbu (desni/levi), boju, itd... (ako je potrebno)

  2. Malo ispod u opisu pod "Tehnička dokumentacija" naći ćete odgovarajuće 3D modele.  POZOR: 3D modeli se neće prikazati ukoliko niste izabrali dgovarajuću verziju sudopera (pod tačka 1).

  3. Kliknite na dokument i preuzmite ga na računar.

Najpopularniji modeli sudopera vrhunskog kvaliteta Alveus

Da li vaši kupci žele nešto više?

Za najzahtevnije kupce koji ne prave kompromise po pitanju funkcionalnosti, kvaliteta i dizajna, razvili smo vrhunske linije sudopera i slavina.

Ovde smo prikupili neke sudopere i kuhinjske slavine koje dizajneri enterijera u Sloveniji i drugde u Evropi najčešće savetuju. Klikom na donje fotografije možete detaljnije upoznati svaku grupu kuhinjskih sudopera, ali naravno, uvek smo dostupni za dodatnu pomoć i informacije.


Arhitekte i dizajneri interijera o kuhinjskim sudoperima Alveus

'' Zaista mi se sviđaju Alveus proizvodi jer vrlo brzo prate trendove u dizajnu. Uvek pomeraju smernice u oblasti noviteta, bilo sa oblikom ili bojom proizvoda.

Osim dobrog dizajna, oni su i visokog kvaliteta. Svi klijenti su do sada bili veoma zadovoljni proizvodom Alveus. I nakon mnogo godina, njihova kuhinja i dalje izgleda kao nova zahvaljujući vašim proizvodima. ''

Tjaša Klemen, interior designer

..........................................................................................................

'' Alveus kuhinjske sudopere PREMIUM linije odlikuju se pravim, čistim linijama bez nasada na koje smo navikli kod klasičnih sudopera. Takođe je potrebno naglasiti kvalitet i preciznost proizvodnje koja omogućava laku montažu. ''

Katarina Šauperl, interior designer


Imate li pitanje ili samo trebate savet?

Pišite nam. Rado ćemo vam pomoći.

Slažem se da obrađujete moje lične podatke, kako biste me obavestili o budućim ponudama, uslugama, pogodnostima i poboljšanjima putem e-pošte. Pravilnik o privatnosti
Alveus zaštiti vaših ličnih podataka posvećuje posebnu pažnju i brigu. Detaljna pravila o korišćenju i obradi vaših ličnih podataka možete pročitati u Pravilniku o privatnosti.


Alveus

Proizvodi visokog kvaliteta za vašu kuhinju...veliki izbor oblika, dimenzija, materijala....


Potraži svoj idealnu kuhinjsku sudoperu