Korpa

Korpa je prazna!

Pretraživač

Kako izabrati sudoperu?

Kako lakše izabrati pravu sudoperu


Pri kupovini kuhinjske sudopere potrebno je uzeti u obzir:

Širinu ormarića, odnosno veličinu ormarića - u prvom redu potrebno je znati dimenzije, odnosno širinu ormarića u koji će sudopera biti ugrađena, pošto to kod izbora predstavlja glavno ograničenje. Pregled sudopera po ormarićima se u našem prodajnom programu deli na one koje se mogu ugraditi u ormarić minimalne veličine 400, 450, 500, 600, 800, 900 i 1000 mm, te na ugaoni ormarić 900x900 mm. Kuhinjske sudopere manjih dimenzija može se ugraditi u ormariće većih dimenzija, ali nikako obrnuto. Na primer: kuhinjska sudopera koja je pogodna za ugradnju u ormarić minimalne dimenzije 400 mm, može se ugraditi i u sve ormariće većih dimenzija.

Smeštanje, odnosno ugradnja sudopere - kad je širina ormarića određena, potrebno je paziti i na smeštanje sudopere na radnom pultu. Izvedba sudopera može biti leva, desna ili univerzalna. Ako je većina sudopera univerzalna, pri kupovini istih nije potrebno brinuti o izvedbi, jer sudoperu sa površinom za oceđivanje možete proizvoljno okretati na levu ili desnu stranu.
Dalje je moguć izbor između različitih vrsta materijala (nerđajući  čelik ili granitni materijal), različitih načina ugradnje (usadna, potpuno usadna, površinsko usadna, podmontažna ili nasadna) i naravno, različitih oblika sudopera.


Izvedbe

Alveus sudopere dostupne su u različitim izvedama, što će olakšati planiranje vaše nove kuhinje. 

Moguće izvedbe sudopere:


levi              -veliko korito kuhinjske sudopere je na levoj strani, a površina za oceđivanje je na desnoj                     

desni             - veliko korito kuhinjske sudopere je na desnoj strani, a površina za oceđivanje je na levoj                   

univerzalni     - mogućnost ugradnje je proizvoljna i posuda može biti na levoj ili desnoj strani

ugaoni            - mogućnost ugradnje u ugaone ormariće, kod nekih modela i u linijske, zavisno od dimenzija pojedinog modela.

Alveus

Proizvodi visokog kvaliteta za vašu kuhinju...veliki izbor oblika, dimenzija, materijala....


Potraži svoj idealnu kuhinjsku sudoperu