Korpa

Korpa je prazna!

Pretraživač

Elektro ploče

Alveus elekto ploče prilagođene su za ugradnju u čajne i manje kuhinje u garsonijerama, vikendicama te kućama za odmor. Odlikuju se funkcionalnim rasporedom grejača i elegancijom nerđajućeg čelika od kojeg je napravljeno kućište.

Sadrže šporet i kuhinjski sudoper u jednom proizvodu. Elektro ploče Alveus ugrađeni su kao gornji krajnji element jednog ili više kuhinjskih ormarića.

Svi modeli su opremljeni električnim grejačima i u skladu su sa direktivama EU o sigurnosti i elektromagnetnoj kompatibilnosti.

Combi Ceral: staklokeramička ploča + sudoper u jednom

Novi model Combi Ceral 100 nudi tri rešenja u jednom:  170 mm dubok sudoper iz vrhunskog nerđajućeg čelika, oblikovanog tako da omogućava vrlo jednostavno čišćenje, prostor za slaganje posuđa te staklokeramičku ploču sa upravljanjem na dodir. 


Video prezentacija Combi CeralDimenzija: 1000x600x70
Nazivni napon: 230 V/50 Hz
Priključna snaga: 3000 W
Materijal sudopera: inox
Površinska struktura: NAT

Combi Ceral - idelano za manje stanove, čajne kuhinje i sl.


Pogledajte ponudu Alveus elektroploča ovde.

Imate li pitanje ili samo trebate savet?

Pišite nam. Rado ćemo vam pomoći.

Slažem se da obrađujete moje lične podatke, kako biste me obavestili o budućim ponudama, uslugama, pogodnostima i poboljšanjima putem e-pošte. Pravilnik o privatnosti
Alveus zaštiti vaših ličnih podataka posvećuje posebnu pažnju i brigu. Detaljna pravila o korišćenju i obradi vaših ličnih podataka možete pročitati u Pravilniku o privatnosti.

Alveus

Proizvodi visokog kvaliteta za vašu kuhinju...veliki izbor oblika, dimenzija, materijala....


Potraži svoj idealnu kuhinjsku sudoperu