Korpa

Korpa je prazna!

Pretraživač


Zajedno smo jači

Sami smo jaki, ali zajedno smo jači.
Imajući to na umu, Alveus i Stala spojili su snage oba brenda sa ciljem da vam pruže više, bolje i bilo gde.

Sinergija dva brenda omogućava vam da odaberete dizajn koji odgovara vama i vašoj kuhinji, izražava vaš karakter i zadovoljava vaše potrebe za uživanjem u vašoj kuhinji. Naš raznovrstan asortiman fokusiran na funkcionalnost i dizajn omogućava vam autentičnost u dizajniranju vašeg doma.

Daje vam slobodu da se izrazite!Ono što nas čini jedinstvenim

ALVEUS

Izrazite svoj karakter u kuhinji – za svakoga i u bilo kom zamislivom stilu

Nasleđe Alveusa pod snažnim utiecajem mediteranske kulture okosnica je stvaranja ne samo funkcionalnih i kvalitetnih proizvoda, već i lepo dizajniranih sudopera izrađenih od različitih materijala u mnogim bojama. Izuzetno širok i raznovrstan asortiman proizvoda daje vam potpunu slobodu da kuhinji date svoj potpis i učinite je zaista svojom.

Reprezentativni Monarch je jedinstvena serija obojenih proizvoda od nerđajućeg čelika, koja vam omogućava da stvorite zaista izvanrednu kuhinju.STALA

Skandinavska preciznost za svakodnevni život - pažnja posvećena detaljima bez premca

Stala se izuzetno ponosi stvaranjem proizvoda koji su dizajnirani i proizvedeni sa najvećom pažnjom i pažnjom prema detaljima. Vodeća filozofija kompanije Stala je stvaranje proizvoda koji su lepi, visoko funkcionalni i održivi. Nagrađivani StalaTek ™ nerđajući čelik sa uzorkom je najbolji primer za to. Prva u svetu tehnologija oživljava nerđajući čelik na potpuno nov način. Saznajte više o Stala.Ono što nas spaja

Sloboda izražavanja - zajedno vam donosimo najbolje izbore za oblikovanje srca vašeg doma, kuhinje. Uz veliki izbor i fokus na funkcionalnost i dizajn, možete slobodno i bezbrižno izraziti svoje autentično ja uz našu pomoć.


Jedinstvenost nerđajućeg čelika

Trendovi se menjaju vrlo brzo. Naši klijenti danas tačno znaju šta im treba. Nastojimo da postavimo nove trendove inovativnom transformacijom nerđajućeg čelika i svojim klijentima ponudimo različite i jedinstvene izbore i funkcionalna rešenja.

Naše inovativne tehnologije oživljavaju nerđajući čelik. Opcije od nerđajućeg čelika u boji Monarch i jedinstvene, nagrađivane površine sa uzorkom Stalatek omogućavaju neviđene mogućnosti.

Raznolikost, s naglaskom na funkcionalnost i dizajn

Naši komplementarni portfoliji proizvoda omogućavaju još širi izbor i daju vam istinsku slobodu da se izrazite. Verujemo u funkcionalnost i ne pravimo kompromise kada je dizajn u pitanju.

Individualnost

S Alveusovim personalizovanim proizvodima i Stala Designer alatom za dizajniranje po meri, mogućnosti su skoro beskrajne i svako može stvoriti svoju jedinstvenu kuhinju.


Rad ruku pod ruku sa prirodom

Cenimo ono što nam priroda daje i svesni smo njene važnosti. Zato se trudimo da naše putovanje ka budućnosti bude održivo. Težimo inovativnim i energetski efikasnim proizvodnim procesima. Naša velika briga za prirodu evidentna je i po našim „zelenim“ sertifikatima i nagradama. Pročitajte više o održivosti: Alveus - zajednički život sa prirodom i Odgovornost u Stali. 


Zajedno možemo osigurati da naši klijenti pronađu pravi model za sebe, budući da mogu birati između preko 300 modela kuhinjskih sudopera, različitih materijala, vrsta ugradnje, dimenzija, boja i mogućnosti prilagođene proizvodnje.

Odaberite dizajn. Odlučite se za materijal. Učinite ga funkcionalnim. 

Izrazite se.


Alveus

Proizvodi visokog kvaliteta za vašu kuhinju...veliki izbor oblika, dimenzija, materijala....


Potraži svoj idealnu kuhinjsku sudoperu