Korpa

Korpa je prazna!

Pretraživač

Predstavljamo trendove u kuhinji za 2021. godinu

Nova godina donosi nove trendove u izboru materijala, boja i ideja kako dodatno poboljšati funkcionalnost kuhinje.

Alveus vam nudi širok izbor u sva tri područja s vrhunskim proizvodima.

Materijali v kuhinji u 2021.

Nehrđajući čelik (Inox) - večni trend

Nerđajući čelik je decenijama u samom vrhu izbora materijala za sudopere i slavine i čini se da će se ovaj trend nastaviti i u budućnosti. Jednostavno čišćenje, otpornost na visoke temperature, udarce i hemijske uticaje, mogućnost 100% reciklaže samo su osnovne karakteristike koje utiču na popularnost nerđajućeg čelika, a ako im dodamo mogućnost različitih površinskih struktura, dobijamo dobitnu kombinaciju za sudopere.

U nastavku predstavljamo neke moderno-klasične grupe Alveus sudopera od nerđajućeg čelika.

RANDO

Savremeni trendovi i želja za većim, prostranim sudoperima bili su razlog za stvaranje grupe sudopera Rando. Upoznajte Rando.

PURE 

Sofisticirani dizajn, čiste linije, besprekoran sjaj i elegancija. Velika posuda poluprečnika 15 mm veliki je kompromis elegantnog dizajna i funkcionalnosti, tj. lakoća čišćenja Pure sudopera. Upoznajte Pure.

PURE UP

Pure Up grupa sudopera je sofisticirana Pure grupa koju smo nadogradili novim PUSH Pop Up drenažnim sistemom. Sistem vam omogućava otvaranje i zatvaranje odvoda pritiskom na dugme koje je elegantno skriveno magnetnom kapom. Upoznajte Pure Up.


Kompozitni materijal - Granital 

Kompozitni sudoperi stekli su popularnost poslednjih godina i u samom su vrhu među ovogodišnjim trendovima. Izuzetno atraktivni i izdržljivi sudoperi Granital dostupni su u raznim prirodnim, zemljanim tonovima koji će biti na čelu 2021. godine.

Predstavljamo vam dve vrlo popularne grupe Alveus Granital sudopera.

ATROX

Minimalistički, bezvremenski dizajn s toliko sjajnih karakteristika koje Atrox čine ne samo atraktivnim već i vrlo funkcionalnim sudoperom!

Upoznajte Atrox grupu sudopera.

CADIT

Moderan i istovremeno vanvremenski dizajn sa daškom organske mekoće. Funkcionalnosti i karakteristike koje ispunjavaju i najviša očekivanja.

Upoznajte Cadit grupu sudopera.


Načini ugradnje sudopera - Trendovi u 2021

Trenutno su najpoželjniji načini ugradnje potpuno usadni (F), gde su kuhinjski sudoperi ugrađeni u kuhinjski pult, tako da je gornja ivica sudopera u istoj ravni kao i kuhinjski pult i pomontažni (ugradne posude) (U), što omogućava ugradnju sa donje strane kuhinjskog pulta, gde je ivica sudopera prekrivena površinom kuhinjskog pultaod prirodnog kamena ili kompozitnih materijala.
Pročitajte više o tome načinima ugradnje sudopera ovde.

STRICTO (F)

Želeli smo da dodamo neke dodatne funkcionalnosti sudoperu, pa smo premestili slavinu na bok umivaonika, što olakšava manipulisanje oko površine ceđenja. Upoznajte sudopere Stricto.

LUNO (U) 

Sudopere porodice Luno dizajnirane su za velike i velike kuhinjske potrebe - veliki i duboki sudoper obezbediće dovoljno prostora za pranje ogromnog posuđa i poslužavnika nakon vaših zabava. Upoznajte Luno sudopere.

RANDO (FS) - NOVO v 2021!!!

Elegantan i funkcionalan dobitnik nagrade među sudperima! 2021. godine takođe sa FS načinom ugradnje - uskoro!


I kako je sa bojama u 2021. godini?

Prethodnih godina mračne kuhinje bile su u prvom planu, a sledile su kuhinje u mirnoj kombinaciji skandinavskog stila crne i prirodnog drveta. Ove godine su, međutim, boje u prvom planu!


U kuhinju dodajte malo drame sa zlatnim, bakarnim, bronzanim i antracit nijansama iz kolekcije Monarch.


Granital sudoperi dostupni su u različitim bojama, kojima smo dodali dodatne 4 nijanse Granital Plus sa sjajnim metalnim česticama - odaberite svoj.


Alveus

Proizvodi visokog kvaliteta za vašu kuhinju...veliki izbor oblika, dimenzija, materijala....


Potraži svoj idealnu kuhinjsku sudoperu