Korpa

Korpa je prazna!

Pretraživač

Kolačići

Izmenjeni Zakon o elektronskim komunikacijama (NN 109/2012, dalje u tekstu Zekom-1) koji je stupio na snagu početkom 2013. doneo je nova pravila o korišćenju kolačića i sličnih tehnologija za skladištenje podataka i pristupa informacijama uskladištenih na računaru ili mobilnom uređaju. Kolačići nisu ništa novo, promenjen je samo način na koji korisnike obaveštavaju o njihovoj upotrebi.

Šta su kolačići?

Naša internet stranica može u pretraživač vašeg računara spremiti takozvani »kolačić«. Kolačići su male datoteke, koje nam daju podatke o tome, koliko puta pojedinac poseti našu stranicu i koji ga proizvodi najviše zanimaju. Sami kolačići ne sadrže nikakve podatke koji bi omogućili idetifikaciju pojedinca, ali ako sami navedete te podatke, ti podaci se mogu povezati s podacima sačuvanim u kolačiću. Uvek imate mogućnost prihvatanja ili odbijanja kolačića. Većina pretraživača automatski prihvata kolačiće. To promenimo u postavkama s dvema opcijama, i to da računar kolačiće odbije ili pak primite obaveštenje da li prihvatate ili odbijate kolačiće.   

Za informacije o postavkama kolačića kliknite na naziv svog pretraživača:

  • Firefox
  • Chrome
  • Internet Explorer
  • Opera
  • Safari

Upotreba kolačića na našoj internet stranici


Naša internet stranica koristi kolačiće kako bismo, isključivo za vlastite potrebe, mogli pratiti broj posetilaca te jih razlikovati, i sve to u svrhu poboljšanja naše internet stranice. 

U tu svrhu koristimo najšire korišćeni alat Google Analiticsa. Više o Google Analitics kolačića možete pročitati klikom na ovu vezu. 

Naša internet stranica takođe koristi kolačiće koji vam pružaju bolje korisničko iskustvo setivši se vaše prijave ili registracije na internet stranici, informacije unesene u obrasce, dodani proizvodi u korpu, poslednji pogledani proizvodi i vaše odobrenje o korišćenju kolačića.  

Podatke, prikupljene pomoću kolačića, nećemo posredovati trećim licima.Alveus

Proizvodi visokog kvaliteta za vašu kuhinju...veliki izbor oblika, dimenzija, materijala....


Potraži svoj idealnu kuhinjsku sudoperu