Korpa

Korpa je prazna!

Pretraživač

Za koga je Granital sudopera pravi izbor?

Proverite zašto, ili da li je uopšte, sudopera iz kompozitnog materiala Granital pravi je izbor za vašu buduću kuhinju.

Za koga je Granital sudopera pravi izbor?

Šta je Granital? 

Granital je granitni kompozitni materijal mešavina je dva materijala i predstavlja jedan od najjačih materijala na tržištu.

Granital zapravo ima čak i bolje osobine od samog granita od prirodnog kamena, koji je druga najtvrđa tvar na Zemlji, odmah iza dijamanta.

Granital je smesa 75-80% granitnih čestica ili granitnog praha, koja je povezana visokokvalitetnim vezivom.

Ova smesa daje sudoperi neverovatnu čvrstoću, kao i potrebnu fleksibilnost i otpornost na velike temperaturne promene, na primjer kada u njega ulevamo vrelu ili hladnu vodu.Trend: prirodno

Ako ste i vi zaljubljeni u prirodno i želite uključiti ovaj organski dodir u svoju buduću kuhinju, granitna sudopera bit će prekrasan prirodni dodatak vašoj kuhinji.
Granital sudopere Alveus dostupne su u ugodnim i umirujućim zemljanim tonovima: antracit, crvenkasta glina, bež i betonske boje.Tehničke prednosti sudopera iz kompozitnog materijala - Granitala 

Granital je izuzetno jak i izdržljiv materijal, ali je i neuporedivo lakši u odnosu na granit. Gust je i prilično debeo i zato je još jedna pozitivna karakteristika granitnih sudopera to što prirodno upijaju zvukove i vrlo su tihi (otvorena voda iz kuhinjske slavine neće bučno prskati po sudoperu).

Pristupačne sudopere 

Jedan od važnih čimbenika prilikom odabira sudopere je, naravno, cena. Uprkos vrhunskim karakteristikama, možemo vas razveseliti da su Granital sudopere Alveus dostupne za nešto više od stotinu eura nadalje.Čiščenje sudopere iz Granitala

U čišćenje Granitala ćete možda morati uložiti malo više truda nego u nerđajući čelik, gde su vam dovoljni topla voda i mekana krpa. Ali nemojte se zastrašiti - i dalje ga je veoma lako očistiti sa svakodnevnog gledišta. Budite oprezni i izbegavajte grube materijale i jaka, abrazivna sredstva za čišćenje.

Upotrebite krpu od mikro vlakana i toplu vodu s blagim sapunom te nakon čišćenja obrišite sudoperu kako biste izbjegli nakupljanje kamenca.

Još niste odabrali sudoperu za svoju kuhinju? Pogledajte bogatu ponudu sudopera iz Granitala Alveus.

Povratak na popis