Korpa

Korpa je prazna!

Pretraživač

Reference

Alveus Mix & Match

Usudite se da kreirate mokri deo kuhinje tačno po vašem ukusu! Izaberite svoju kombinaciju boja!

Alveus Mix & Match

Većinu novih zgrada karakterišu veliki i otvoreni prostori, granica između kuhinje i dnevne sobe često je odsutna ili je odvaja samo kuhinjsko ostrvo.

Zbog toga su elegantne, minimalističke kuhinje sa „vav efektom“ postale gotovo neophodne.

Alveus prati savremene trendove i arhitektonske zahteve kupaca, tako da dizajn sudopere i slavina za kuhinju savršeno odgovara i izgledu i funkcionalnosti.

Pored toga, koristimo samo materijale vrhunskog kvaliteta koji omogućavaju lako i ekološki prihvatljivo održavanje i čišćenje.


U zavisnosti od materijala, Alveus svojim kupcima nudi četiri izbora:

Tehnološki napredak sopstvene proizvodnje zajedno sa našim dizajnerskim timom podigao je klasične sudopere od nerđajućeg čelika u moderne, elegantne, savremene sudopere koji u skladu sa potrebama svake kuhinje imaju razne dizajnerske linije.

Da bi dodali dašak glamura, stručnjaci Alveusa razvili su liniju Monarch;

keramički nitridi dodaju se u najpopularnije sudopere od nerđajućeg čelika, a krajnji rezultat su jedinstvene sudopere od nerđajućeg čelika u boji, koje su izuzetno otpore na ogrebotine i odabranim ukusima dostupne u nijansama: zlatna: bronzana, bakarna i antracit siva.

Kako se svet posljednjih godina vraća prirodi, kompozitni sudoperi prate trend zemljanih boja granitnih sudopera, koji su izuzetno čvrsti i prikladni za čestu upotrebu, a takođe se mogu savršeno kombinovati u raznim stilovima i bojama kuhinje.

Za one koji žele u potpunosti da personalizuju izgled svoje kuhinje, tu su zanimljivi i posebni dizajnerski sudoperi od kaljenog stakla, koji se po želji mogu napraviti u bilo kojoj boji, grafici ili fotografiji.

 

Vaš stil, vaše boje

Alveusov sistem Mix & Match znači da možete da birate modele sudopera od vašeg omiljenog materijala u boji koji vam najviše odgovara i da ga dodatno personalizujete odabirom kuhinjskih slavina u istoj ili potpuno drugoj boji.Sudoper Quadrix 50 u zlatnoj boji Monarch sa slavinom za kuhinju Laguna i odvodom u srebrnoj boji Monarch

Ako želite da se i dalje igrate bojama, takođe možete da odaberete boju odvoda, pop-up dugme za kontrolu odvoda ...

Usudite se da sanjate ... Usudite se da kreirate mokri deo kuhinje tačno po vašem ukusu! Posebna kuhinja takođe zaslužuje poseban sudoper, jer je ovo centralna i najuočljivija tačka vaše kuhinje.

 

Koja je vaša omiljena kombinacija?

Pogledajmo neke kombinacije koje su nastale na zahtev naših kupaca:

  • prirodno sa zlatnom elegancijom: beli granitni sudoper nadopunjuje i nadograđuje zlatna boja odvoda, pop-up dugmeta, odvodnog otvora i elegantne i moderne kuhinjske slavine.

Sudoper Formic 20 od belog granitala sa zlatnom kuhinjskom slavinom Laguna i zlatnim odvodom

  • Glamurozne kombinacije Monarch: Najglamuroznija grupa sudopera Alveus Monarch dostupna je u četiri boje - zlatnoj, bronzanoj, bakarnoj i antracit sivoj.

Slavine za kuhinju Monarch su takođe dostupne u ovim nijansama - modeli: Oz, Laguna, Slim, Fluid, Zina i Zeos.

Sudoper Quadrix 50 u zlatnoj boji Monarch sa slavinom za kuhinju Laguna i odvodom u srebrnoj boji Monarch

S obzirom da se sve četiri nijanse međusobno dobro podudaraju u boji, izbor je zaista ogroman.

Istaknite bakarni sudoper s antracitnim pop-up dugmetom, odvodima i slavinom ili možda odaberite jednu posudu sudopera u antracit, a drugu u bakrenoj boji i zamenite boju odvoda.

Ugradbeni kontejneri sudopera Variant u boji Monarch bakar i antracit, promenjene boje odvoda i kuhinjska slavina Slim monarch u boji bakra

Možda ste više za klasični nerđajući čelik, koji upotpunite kuhinjskim slavinama u jednoj od nijansi boja Monarch i kombinujete dugmad za odvod u odgovarajućoj boji?

Sudoper od nerđajućeg čelika Stylux sa zlatnim odvodom i zlatnom slavinom Laguna Monarch

  • Granital sa akcentima u boji: ako vas privlači prirodno, ali istovremeno želite da zadržite malo glamura, kombinacija sudopera u beloj, peskovitoj, čokoladnoj, smeđoj, sivoj ili crnoj boji sa dugmadima za odvod i slavinom u zlatu, bronzi , antracit ili bakar, u trenutku će udahnuti život vašoj kuhinji.

Kuhinjski sudoper Formic 20 od belog granita sa bakarnim odvodom i kuhinjskom slavinom Slim Monarch u bakarnoj boji

  • Maksimalno personalizovano: sudopera od kaljenog stakla u potpunosti je prilagodljiva vašem stilu, jer staklo, koje predstavlja ivicu sudopere i površinu za odlaganje, može biti izrađeno u bilo kojoj boji, s uzorcima, grafikama ili čak fotografijom po vašem izboru. Ovo će sudoperu učiniti jedinstvenom i 100% po vašem ukusu.

Impresivna dodatna oprema

Nismo zaboravili ni na dodatnu opremu koja nije samo lepa, već i funkcionalna. Ako želite, možete odabrati posudu za ceđenje u boji koja odgovara boji sudopera ili je u nijansi slavine i odvoda i svakodnevno pranje voća i povrća u trenu učiniti atraktivnijim.

Sudoperi iz grupa Variant, Line, Kombino, Formic i Quadrix mogu se dopuniti praktičnom drvenom daskom, koja trenutno uvećava vašu radnu površinu i štedi vreme prilikom pospremanja kuhinje.

Otarasite se zauvek flašice sapuna i deterdženta za pranje sudova pored sudopera! Instalirajte elegantan dozator za tečni deterdžent i vaša kuhinja će odmah izgledati urednije. Dozeri su takođe dostupni u različitim bojama i deo su sistema Mik & Match.

Kliknite na Alveusov internet katalog Mix & Match i odaberite sudoper i slavinu za kuhinju iz snova u vašoj omiljenoj kombinaciji materijala i boja!

Povratak na popis