Korpa

Korpa je prazna!

Pretraživač

Reference

Kuhinja po meri sa Alveus sudoperima i slavinama

U Alveusu vam nudimo sudopere i kuhinjske armature vrhunskog kvaliteta, bez kompromisa kada je u pitanju elegantan i moderan dizajn.

Kuhinja po meri sa Alveus sudoperima i slavinama

Svi grade ili obnavljaju svoj dom u želji da se u njemu osećaju što bolje.

Međutim, dobro se osećamo samo u prijatnom okruženju, gde smo okruženi nameštajem i dodacima, čime smo zadovoljni i estetski i funkcionalno.

Ali moramo priznati da prilikom opremanja kuće estetika ponekad prevladava nad funkcionalnošću. Naravno, najbolje je ako uspemo da imamo oboje.

U Alveusu vam zato nudimo sudopere i kuhinjske armature vrhunskog kvaliteta, bez kompromisa kada je u pitanju elegantan i moderan dizajn.

Pored toga, uz izuzetno širok asortiman, materijale, boje i prilagođenu proizvodnju, usuđujemo se da tvrdimo da će svako pronaći nešto za sebe u našem programu.

 

Sudoper i slavina – dizajnerski komad nameštaja u kuhinji

Razvojem tehnologije kuhinjski sudoperi i slavine postali su pravi dizajnerski komad kuhinjskog nameštaja.

U kompaniji Alveus posvećujemo puno energije razvoju novih načina za praćenje globalnih trendova dizajna.

Naša grupa dizajnera, od nekada robusnih sudopera i običnih slavina, razvila je moderne, minimalističke komade nameštaja u raznim verzijama, materijalima i bojama.

Novim proizvodnim metodama postigli smo čiste i moderne linije i dublje posude.

 

Alveus – jedinstven kao i vi

Ako ste u fazi planiranja nove kuhinje, verovatno ste već posetili našu veb stranicu ili neku od naših partnerskih filijala.

Uz 41 dizajn kuhinjske slavine, koji je takođe dostupan u raznim bojama, imamo gotovo bezbroj kombinacija dizajna i boja sudopera i slavina.

Posebnost su sudoperi napravljeni od kombinacije nerđajućeg čelika i kaljenog stakla, koji mogu biti izrađeni u bilo kojoj boji ili uzorku. Da li ste jedinstveni i ponosni na to? Onda neka se to odrazi i na vašoj kuhinji!

Od jednostavnih, ultramodernih, do jedinstvenih želja - Alveus ispunjava sve za vas!

 

Šta izabrati?

Već ste naborali čelo jer ne znate šta da odaberete?

Ne brinite, koristite konfigurator Alveus na web sajtu, koji će vam pomoći da smanjite izbor i ponudite odgovore na dlanu.

Da li će prekretnica biti cena, možda materijal, broj posuđa, dizajn ili nešto jedinstvenije od boje?

Cena

Cene sudopera, naravno, zavise od veličine sudopera, materijala, obrade itd. Na primer, osnovni sudoperi su dostupni otprilike za 70 evra, cene većine slavina za kuhinju kreću se od 80 do 190 evra, a specijalnih slavina od specijalnih materijala i sa dodatnim funkcijama oko 250 evra.


Materijal

U konfiguratoru možete videti sledeće materijale od kojih su napravljeni naši sudoperi i slavine za kuhinju:

Ove možete potražiti svoj sudoper u skladu sa željenim materialom.

Verzija

U zavisnosti od smera okretanja sudopera tokom ugradnje, razlikujemo levi, desni neorijentisani, reverzibilni i ugaoni sudoper (kuhinjski elementi su takođe prilagođeni rasporedu sudopera).


Boja

Boja sudopera i slavine zavisi od izabranog materijala - najveći spektar boja nude granitni sudoperi, a najšareniji linija Monarch.

Nešto posebno što vam Alveus nudi sudopere od kaljenog stakla, koje izrađujemo tačno po vašoj želji. Učinite ga jedinstvenim i posebnim koliko želite - pošaljite nam sliku, grafiku ili bilo šta drugo što želite da ukrasite vaš sudoper.

Članak na temu boja u kuhinji naći ćete ovde. 


Ugradnja i broj posuda

Sudopere se mogu ugraditi u kuhinjski pult na četiri načina - tako da je ivica iznad, paralelna ili ispod radne površine, a nešto stariji modeli sudopera iz jednog dela, pri čemu je ivica sudopera ujedno ivica radne površine imaju tzv. ugrađena instalacija.

Sudoperi mogu imati 1 ili 2 posude. 

Sudopere sa dve posude preporučujemo domaćinstvima u kojima se mnogo posuđa pere ručno ili za veća domaćinstva. Dok se jedan dio posude cedi, normalno možete koristiti drugi sudoper.

Više o načinima ugradnje sudopera naći ćete ovdje. 

Minimalna širina ormarića

Ova stavka vam takođe omogućava sužavanje izbora u konfiguratoru.

Ako ste vrlo ograničeni u kuhinji i imate uže kuhinjske ormariće, sudoperi takođe moraju da se prilagode u skladu s tim. Ili, ako želite izuzetno veliki mokri deo kuhinje, označite veću širinu ormara.

Grupa

I poslednje, ali ne najmanje važno, možete odabrati pojedinačne porodice i tako otkriti svoj pravi umivaonik.

Ako volite oštrije, minimalističke linije, pogledajte dizajnirane porodice sudopera, na primer Rock, Quadrix, Formic, Stylus, Pure ...

Ali ako više volite okrugle linije, pogledajte porodice Elegant, Form, More, Zoom ...

Upoznajte sve grupe Alveus sudpera u skladu sa vrstom materijala: 

Alveus je vaš partner u odabiru centralnog prostora vašeg doma - kuhinje. Sa Alveusom definitivno birate kvalitet, estetiku i jedinstvenost!

Povratak na popis