Korpa

Korpa je prazna!

Pretraživač

Alveusovi vrhunci godine

Bliži se kraj godine, vreme kada se rado osvrćemo i prisetimo svega dobrog i puni nade već se okrećemo novom.

Alveusovi vrhunci godine

I u Alveusu se rado s ponosom osvrnemo na postignuća, inovacije i ekološki prihvatljivo poslovanje naše fabrike.

Alveusov tim je tokom cele  godine tražio nove načine, nove ideje i načine kako na tržište poslati samo vrhunske artikle, čija se zajednička tačka može nazvati sloganom „IZRAZITE SE“.

U godini na izmaku smo postali još jači udruživanjem snaga sa skandinavskim brendom Stala. Na ovaj način vam možemo pružiti još više, još bolje i bilo gde.

Našim kupcima želimo omogućiti da iskažu svoju ličnost, želje i očekivanja u kuhinji uz pomoć naših kombinacija boja i stila sudopera i kuhinjskih slavina. Baš kao što svi želimo od godine koja dolazi.

 

Četvrt veka  kvaliteta i inovativnosti

Prošlo je četvrt veka  otkako smo u Sloveniji i svetu predstavili  brend Alveus.

U svim ovim godinama postali smo prepoznatljivi evropski  proizvođač sudopera, čije je ime ujedno i sinonim za kvalitet, vrhunski dizajn i upotrebljivost.
Osim što slede  modne smernice  u dizajnu kuhinja, osobenost našeg razvojnog tima je inovativnost.

Uživamo u tome što smo “trend setter-i” – stvaramo nove linije sudopera koje odjednom postaju popularan izbor za mnoge kupce kod kuće i  širom  Evrope.

Osim dizajnerskih inovacija, razvijamo i vlastitu proizvodnju, kako bismo bili tehnološki napredniji, a ujedno i ekološki prihvatljiviji, za što smo takođe  nagrađeni srebrnim priznanjem za najbolju inovaciju u Primorsko-notranjskoj regiji.

 

Pregled Alveusovih inovacija i nadogradnji tokom protekle godine

Godina 2021. donela  je čak 10 tehničkih ili dizajnerskih inovacija:

  • razvili smo elegantne korisno  prilagodljive kuhinjske armature Monarch: OZ, ZINA in ZEOS-P,
  • predstavili smo novi, estetski atraktivanu, funkcionalnu  i praktičnu  sudoperu Rando Up i potpuno redizajnirali našu Alveus BASIC sudoperu,
  • našli smo savršeno rešenje za najmanje kuhinje - sudopera s površinom za odlaganje i staklo-keramičkom pločom za kuvanje - COMBI CERAL,
  • proširili naš dodatni asortiman korisnim inovacijama: naše Alveus KORK i Alveus PEAR dozatore za pranje posuđa smo dopunili različitim bojama, tako da se možete igrati i sa sadržajem "MIX AND MATCH" kako biste stvorili vlastitu sliku u boji središnjeg dela vaše kuhinje. 
  • Udružili smo snage sa finskim proizvođačem sudopera Stala i plasirali naše proizvode na cijelo skandinavsko tržište u Alveus Nordic kolekciji. 


Jedna od naših posebnosti, na koju smo posebno ponosni, je održiva i ekološka orijentacija fabrike.

U neposrednoj blizini naše proizvodnje vijugaju se podzemni sv etski fenomen Križna jama i jedinstveno Cerkniško jezero, pa je odgovorno upravljanje okoloinom  važan cilj naše fabrike. 

Zato  pažljivo postupamo s proizvodnim otpadom, razvijamo niskoenergetsku proizvodnju, vraćamo prirodi samo pročišćenu i sigurnu vodu sopstvenim  postrojenjem za pročišćavanje, pakujemo  proizvode u ekološki prihvatljivu ambalažu (karton zamenjuje nerazgradivi stiropor), naše sudopere od neđajućeg čelika su održivi proizvod, kao 100 posto recikliran.

 O našem nastojanju zajedničkog života  s okolinom,  svedoče i "zeleni" certifikati i dozvole: prva smo slovenska fabrika  sa više od 1000 zaposlenih koja je dobila certifikat za odgovorno upravljanje okolinom  ISO 14001, a posedujemo i ekološku dozvolu.

 

Pozdravljanje od 2021 godine

Posljednji dani u godini, kada odbrojavamo dane i sate do dočeka Nove godine, obično su u atmosferi završavanja stvari i novogodišnjih zabava. Nakon godinu dana “ludovanja” ljudi se malo smire, posvete jedni drugima, a svoje kolege, poslovne partnere, poznanike, prijatelje i najmilije ispunjavaju lepim željama. Izvlačimo svoje zaključke: šta sam dobro napravio ove godine, što i na koji način mogu poboljšati.

  1.  je svakako bila godina iskušenja za sve nas. Ali od njih možemo nešto naučiti: da znamo i možemo. Svatko za sebe i svi zajedno. I gledati uvek  napred, nikad unazad.. Neka ovo bude naravoučenije  koje  nosimo sa sobom u novu godinu.

 

Šta donosi budućnost?

Tim stručnjaka Alveusa ne staje na nagradi, dobijenom  certifikatu, prodanim artiklima. Naša strast su nove inovacije, pronalaženje još boljih rešenja i ispunjavanje želja naših kupaca, što će nas voditi u 2022. godini. 

Naša ambicija je postati jedan od tri vodeća evropska ponuđača sudopera sa napornim radom i izvrsnim rezultatima. Uz pozitivan stav zaposlenih, vrhunske rezultate i zadovoljne kupce, naša zajednička budućnost je svetla. Kao i naše sudopere!

Povratak na popis